Kultasepänliike Tallberg Oy

Itäpuisto 5, 28100 Pori

Puh. 0400 449 016

kai@kultaseppatallberg.fi

Liike avoinna: ma-pe 10–17

Kultasepänliike Tallberg

J C Design perustettiin keväällä 2007. Laatu ja hyvä palvelu olivat tärkeintä meille jo alusta asti. Halusimme suunnitella ja toteuttaa käsityönä yksilöllisiä ja laadukkaita kultasepäntöitä sekä myydä koru- ja kello-brändejä joita ei muilta löytyisi.

Valko-. keltakultasormus timanteillaEnsimmäinen työtilamme löytyi Porin Puuvillatehtaan uuden kehräämön tiloista. Se oli todella pieni 20 neliön paja, jossa teimme pääasiassa alihankintana tehtäviä korjaus- ja tilaustöitä eri puolille Suomea sijaitseville liikkeille. Kysyntämme ja asiakasmäärä kasvoi maineen levitessä Porilaisten keskuudessa.

Joulukuussa 2011 yritystoimintamme laajeni ja avasimme uuden myymälän ja kultasepän ateljeen Itäpuisto 5:en. Niin olimme kaupungin ytimessä ja meillä oli entistäkin helpompi asioida.

Tänä päivänä Kultaseppä Kai Tallberg jatkaa samaa yritystä edelleen Jukan jäädessä pois yrityksestä, mutta nyt se kantaa nimeä Kultasepänliike Tallberg Oy. Aion edelleen panostaa hyvään ja erittäin laadukkaaseen valikoimaan niin koruissa, kelloissa kuin monissa muissakin tuotteissa.

Ylläty positiivisesti ja tule käymään! Asiantunteva kultaseppämme ja henkilökuntamme aina palveluksessasi, aikaa varaamatta!

SUomen vahvimmat 

 

Kultasepänliike Tallberg Oy

Itäpuisto 5, 28100 Pori

Puh. 0400 449 016

kai@kultaseppatallberg.fi

Liike avoinna: ma-pe 10–17