Ainutlaatuisiin toiveisiin ja tärkeisiin tapahtumiin

Kultasepänliike Tallberg, Pori

Kiitelty palvelu sekä korut, kellot ja lahjat kaikkiin toiveisiin – myös korut tilaustyönä

Kultasepänliike Tallbergissa Porin keskustassa saat asiantuntevaa, ystävällisyydestä ja yksilöllisyydestä kiiteltyä palvelua!  Meillä asioit kultaseppämme ja muun henkilökuntamme kanssa, jotka auttavat sinua löytämään kulta-, hopea- ja timanttikorut, kellot, kummilahjat, kristallit sekä muut lahjatavarat, mitä sitten etsitkään. Kaikki valmistamamme korut ovat 100% kierrätettyä jalometallia jota käytämme myös korujen korjauksissa ja muutostöissä!

Myös korujen korjaukset ja tilaustyöt onnistuvat aikaa varaamatta. Tervetuloa! 

Yksilöllinen koruvalmistus

Suunnittelemme ja valmistamme vihkisormukset ja muut korut tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Koruvalmistus-sivun galleriasta näet esimerkkejä toteutuksistamme, kuulemme mielihyvin myös sinun toiveistasi haaveidesi korusta – otathan yhteyttä tai tule käymään!

Ota yhteyttä »

Kultasepänliike Tallbergin tarina alkoi J C Designista

Keväällä 2007 perustetun J C Designin toiminnan kulmakiviksi muodostuivat saman tien korkea laatu, hyvä palvelu ja yksilöllisesti toteutetut kultasepäntyöt. Myyntiin haluttiin myös koru- ja kellobrändejä, joita ei muilta löytyisi.

Ensimmäinen työtila oli pieni 20 m² paja Porin Puuvillatehtaan uudessa kehräämössä, jossa tehtiin pääasiassa alihankintana korjaus- ja tilaustöitä liikkeille eri puolelle Suomea. Kysyntä ja asiakasmäärä kasvoi maineen levitessä porilaisten keskuudessa, ja joulukuussa 2011 avattiin uusi myymälä ja kultasepän ateljee Itäpuisto 5:een kaupungin ytimeen.

Tänä päivänä kultaseppä Kai Tallberg luotsaa samaa yritystä Jukan siirtyessä sivuun, mutta nimellä Kultasepänliike Tallberg Oy. Liikkeessä panostetaan nyt ja tulevaisuudessakin erittäin korkeaan laatuun niin tuotteiden kuin palvelun osalta. 

 

 

Edustamiamme merkkejä