Korut tilaustyönä Porissa

Ainutlaatuisiin toiveisiin ja tärkeisiin tapahtumiin

Toisinaan valmiin malliston sormuksista tai muista koruista ei löydy mieleistä yksilöä, jolloin tilaustyönä valmistettu koru on erinomainen vaihtoehto. Yksilöllisellä suunnittelulla käsin tehty koru erottuu massasta ja on kantajansa näköinen. Me toteutamme kaikenlaisia koru-unelmia Porin Itäpuistossa sijaitsevassa liikkeessämme!

Koru on muisto ja tunteiden tulkki

Idea korusta syntyy usein elämän tärkeitä käänteitä varten kosintayllätyksistä merkkipäiviin tai muihin merkityksellisiin tapahtumiin. Koru onkin ihana muisto ja viesti ystävyydestä, rakkaudesta ja ilosta, myös surusta sekä intohimosta.

Koru voidaan suunnitella vaikkapa asiakkaan oman jalokiven ympärille. Katso oheisesta galleriasta muutamia esimerkkejä ja kerro meille omista toiveistasi käymällä myymälässämme tai ottamalla yhteyttä etukäteen

Vihkisormukset vain sinulle ja hänelle

Vihkisormus tilaustyönä takaa, että sormus on juuri sinun makusi mukainen ja taatusti ainoa lajissaan. Yksilöllinen korusuunnittelu mahdollistaa sormukset vain teidän tarinanne symboleiksi. Eritoten timanttisormus on iätön valinta, joka ei ajan matkassa muutu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Tässä käsiemme jälkeä, olkaa hyvä.

Sormukset

Riipukset

Rannekorut

Korvakorut

Muut

Edustamiamme merkkejä